De verschillen

Papa en mama pakket icon wit
Comfort
Papa en mama pakket icon geel
Onbezorgd

Overlijdensrisicoverzekering

Een overlijdensrisicoverzekering (ORV) geeft de zekerheid dat jullie kind zonder financiële zorgen kan opgroeien. Mocht jij of jouw partner onverhoopt komen te overlijden, dan krijgen de nabestaanden een vergoeding om bijvoorbeeld de maandlasten, hypotheek of schoolgeld te kunnen blijven betalen.

Check symbol
Check symbol

Uitvaartverzekering

Een uitvaartverzekering dekt de kosten voor een waardig afscheid van jullie geliefde. Deze verzekering kent verschillende vormen en zorgt voor financiële zekerheid in geval van overlijden.

Check symbol
Check symbol

Zorgverzekering

De zorgverzekering dekt de medische kosten die jij of jouw kind maakt. Het is dus belangrijk dat je de juiste dekking kiest, niet alleen voor jezelf maar ook voor jullie kindje. Welke financiële risico’s wil je zelf dragen. En aan welke risico’s wil je niet denken?

Check symbol
Check symbol

Schadeverzekeringen

Er zijn veel verschillende soorten schadeverzekeringen. In tegenstelling tot levensverzekeringen (ORV, Uitvaart & Zorg) gaan schadeverzekeringen over fysieke producten. Dingen die echt stuk kunnen gaan. Bijvoorbeeld als je kind een bal door de ruit schopt of met de fiets tegen de auto van de buurman aanvalt. Een schadeverzekering biedt dekking voor hele specifieke producten. Een aantal van deze verzekeringen zijn:

  • Opstalverzekering
  • Inboedelverzekering
  • Aansprakelijkheidsverzekering
  • Rechtsbijstandverzekering
  • Reisverzekering
  • Etc.

Afhankelijk van jullie persoonlijke situatie kijken wij met je mee welke verzekeringen jullie nodig hebben en welke niet.

Check symbol
Check symbol

Financiële inventarisatie

Samen met jullie kijken wij mee naar jullie huidige situatie en brengen wij de wensen en behoeften in kaart. Dit rapport geeft ons en jullie inzicht in hoe jullie financiën in elkaar zitten.

Check symbol

Financiële planning

Na het inventariseren van de huidige financiële situatie maken we een plan zodat jullie je wensen kunnen realiseren. Wellicht willen jullie in elke situatie het schoolgeld van jullie kind kunnen blijven betalen, of wensen jullie misschien op latere leeftijd een schenking te doen aan jullie kind.

Check symbol

Vrijblijvend oriëntatiegesprek

Hebben jullie nog vragen of willen jullie meer informatie over de verschillen tussen de pakketten, laat dan je telefoonnummer achter voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek. Wij nemen dan contact met jullie op om al jullie vragen te beantwoorden.